18/1/14

Προτάσεις για ταινίες !!!!



Είναι χειμώνας .Κάνει κρύο .Φοράμε υπέροχα ζεστά πουλόβερ .Και τι άλλο  ? Για μένα μια ζεστή αγκαλιά από το αγόρι από την μανούλα από την αδερφή από ένα φίλο τέλος πάντων , μια καυτή αρωματική σοκολάτα  και ταινίεςςςςςςςςςςςςς  .Είμαι εθισμένη με τις ταινίες .Βλέπω πολλές και όλα τα ήδη .Οπότε αποφάσισα σήμερα Σάββατο να σας προτείνω κάποιες ταινίες γιατί  υπάρχουν και άνθρωποι, όπως και εγώ που προτιμούν το Σαββατοκύριακο να το περνούν σπιτάκι .Αν είχα και τζάκι για μένα θα ήταν παράδεισος ( αλλά ας αρκεστώ στο καλοριφέρ)

Πρώτη επιλογή Περιπέτεια –Ψυχολογικό θρίλερ

Prisoners


Δύο μικρά κοριτσάκια εξαφανίζονται κατά διάρκεια γεύματος .Η αστυνομία ξεκινάει τις έρευνες που δεν αποσκοπούν κάπου όταν παίρνει πια στα χέρια του την υπόθεση ο πατέρας από το ένα παιδί .Και εκεί τα πράγματα περιπλέκονται .
Σε καθηλώνει πραγματικά δίχως υπερβολές .Καθ’όλη την διάρκεια .Γεμάτο πλοκή .Τα συναισθήματα ανάμεικτα . Φόβο θλίψη αγωνία λύπη χαρά .Μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στην ζωή μου. Αν δεν την έχετε δει σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. (Το βαθμολογώ με 9.5)


Δεύτερη επιλογή κινούμενα σχέδια

Smurfs 2

Ο γνωστός σε όλους μας Δρακουμέλ γνωρίζει τεράστια επιτυχία ως μάγος στο Παρίσι .Αλλά για να συνεχίσει την καριέρα του χρειάζεται την στρουμφίτα για να πάρει το πολύτιμο ξόρκι των Στρουμφς. Την κλέβει και εκεί ξεκινά όλη η περιπέτεια από τα υπόλοιπα στρουμφάκια που προσπαθούν να την σώσουν  .
Είναι όμορφο σου φτιάχνει την διάθεση γιατί ξαναγίνεσαι παιδί και πιάνεις τον εαυτό σου να έχει έντονη αγωνία αν θα σώσουν την μικρή στρουμφίτα ακόμη και αν ξέρεις ότι θα έχει happy end .



Τρίτη επιλογή κωμωδία

Thats my boy   


Ένας έφηβος αφήνει έγκυο την δασκάλα του .Πατέρας και γιος διαγράφουν χωριστούς δρόμους στην ζωή ώσπου ο πατέρας κάνει την εμφάνιση του παραμονή του γάμου του γιου του. Ο πατέρας party animal μεσήλικας ανώριμος ….
Είναι μια τρελή κωμωδία .Γέλασα πάρα πάρα πολύ .Την έχω δει πάνω από 4 φορές γιατί είναι τόσο διασκεδαστική Επίσης ένα τρομερό πλεονέκτημα για μένα είναι ότι παίζει ο Ανταμ Σαντλερ που είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς .




Τέταρτη πρόταση –Ρομαντικό  

Safe haven


Μια νεαρή κοπέλα με μυστήριο παρελθόν καταλήγει στο Southport όπου ο  δεσμός της με ένα χήρο την αναγκάζει να αντιμετωπίσει το σκοτεινό μυστικό της .
Είναι πολύ γλυκό έργο .Ρομαντικό .Εμένα προσωπικά με έκανε να κλάψω να συγκινηθώ. Γιατί ο Josh Duhamel ενσαρκώνει ένα τέλειο άνδρα τέλειο πατέρα ….Αξίζει να το δείτε αν σας αρέσουν τέτοιου τύπου ταινίες .





Περιμένω και την δική σας άποψη για αυτές τις ταινίες και προτάσεις δικές σας ..
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους λοιπόν . Φιλιααααα 
THANKS FOR READING 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου