8/1/14

Cherrybox Δεκεμβρίου


Το  Cherrybox  είναι ακόμη ένα συνδρομητικό κουτί όπως και το glowbox  . Το κουτί αυτό στοιχίζει 12 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι του έχω λίγο περισσότερη συμπάθεια από το glowbox  γιατί συνήθως έχει προϊόντα που με ενθουσιάζουν περισσότερο . Αυτή την φορά βέβαια αν το βαθμολογούσα με άριστα το 10 θα έπαιρνε 6
.






Περιέχει 7 πράγματα εκ των οποίων τα 5 είναι σε κανονικό μέγεθος .
Περιέχει ένα χαρτί μέσα με περιγραφή των προϊόντων καθώς και τις τιμές τους .


Αναλυτικότερα  είχε μέσα ένα μολύβι χειλιών, λαδάκι μαλλιών ,μάσκα μαλλιών ένα μανό, ένα μενταγιόν μια κρέμα λάμψης και μια κρέμα προσώπου .
Το μολύβι χειλιών είναι κόκκινο της εταιρίας Elixir make-up lip pencil 030 .Είναι τέλειο έχει άψογο χρώμα και το φοράω κάθε φορά που βάζω κόκκινο κραγιόν! Κοστίζει μόλις 3€




Το μανό είναι της εταιρίας  Elixir το νούμερο Ν0-95 .Είναι σκούρο γκρι στεγνώνει γρήγορα έχει  μεταλλική λάμψη . Είναι κανονικό μέγεθος .Κοστίζει 4 ευρώ στο e-shop  του cherrybox  αλλά το έχω βρει και 2.5 ευρώ σε καταστήματα με καλλυντικά .




Η μάσκα μαλλιών macadamia natura oil deep repair masque  είναι για μια χρήση .Δεν την δοκίμασα ακόμη εγώ αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα .Το φακελάκι κοστίζει 3.45 € και είναι 15ml οπότε είναι για να την χρησιμοποιείς μια φορά τον μήνα για βαθύτερη ενυδάτωση . 




Το λαδάκι μαλλιών macadamia healing oil treatment .Κανονικό μέγεθος .Είναι το μικρότερο μπουκαλάκι στο συγκεκριμένο προϊόν .Μυρίζει ελάχιστα μαλακώνει τρομερά τις άκρες .     Και βοηθάει να στεγνώσουν γρηγορότερα .Είναι 10 ml κοστίζει 7.40 €.


Η κρέμα λάμψης της tzimas cosmetics .Είναι ενυδατική με ιριδίζον πέρλες και προσφέρει μια λάμψη .Είναι πολύ ενυδατική καλύπτει όλους του τύπους δέρματος .Μου άρεσε ακόμη περισσότερο γιατί είναι Ελληνική εταιρίας . Είναι travel size το συγκεκριμένο .Κοστίζει τα 50gr  13€ το κανονικό μέγεθος .




Η κρέμα ημέρας Acorelle με πρόπολη και γύρη .Είναι δείγμα οπότε όσο την δοκίμασα μου φάνηκε μια κρέμα σας όλες τις άλλες .Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ακριβή τα 50 ml  κοστίζουν 35 € .Δεν θα την αγόραζα και για την τιμή της αλλά και γιατί δεν είδα κάτι διαφορετικό .









Το μενταγιόν  είναι handmade  και έχει πάνω ένα κόσμημα που γράφει 2014 .



Για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε αφήστε μου ένα σχόλιο σας .Και περιμένω και την άποψη σας για τα συνδρομητικά κουτιά .







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου