27/2/14

Haul cosmetics !!




Έκανα μια βόλτα Δευτέρα απόγευμα στην αγορά της Λάρισας και ανακάλυψα τρομερές προσφορές και δεν άντεξα ενέδωσα .Αρχικά πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα Beauty Free  το οποίο είχε την εξής προσφορά : αγοράζεις 2 προϊόντα και παίρνεις άλλα 2 δώρο ίσης ή μικρότερης αξίας .

Ας δούμε τι πήρα :

16/2/14

Palette more by demi !!


Όταν έβλεπα αυτήν την παλέτα την έβλεπα στα φυλλάδια της Oriflame  έλεγα πως ήθελα να την πάρω αλλά μου φαινόταν ακριβή .Έλεγα θα περιμένω μέχρι να την βγάλουν σε προσφορά . Και την έβγαλαν από 30 ευρώ την κατέβασαν στα 13 ευρώ για τα μέλη .


12/2/14

Magazines




Αγοράζω πολύ συχνά περιοδικά. Είχα βάλει καρτέλα magazines  αλλά δεν είχα βρει κάτι ως τώρα αξιόλογο να σας γράψω που να έχω βρει από τα περιοδικά που διαβάζω εγώ! Συνήθως αγοράζω οικονομικά αξίας μέχρι 2-3 ευρώ .


9/2/14

Hair, hair ,hair !! Ξηρά και αφυδατωμένα ? Προτάσεις περιποίησης !


Ήθελα εδώ και πολλές μέρες να σας γράψω αυτό το άρθρο !Γιατί τα μαλλιά μας είναι το κύριο στοιχείο που επηρεάζει την εμφάνιση μας .Έχω την εντύπωση πως κάθε γυναίκα και άντρας προσπαθεί να έχει όμορφα και λαμπερά μαλλιά .


4/2/14

Διασκεδάστε οικονομικά .....


Ένας εύκολος τρόπος διασκέδασης με τους φίλους σας με τον σύντροφο σας με την οικογένεια σας είναι να μαζευτείτε για ταινία !!!Επειδή όπως σας έχω αναφέρει και στο προηγούμενο ποστ με τις ταινίες (Αν δεν το έχετε διαβάσει ρίξτε το μια ματιά ) είμαι φαν των ταινιών και βλέπω πολλές ,θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές που ξεχώρισα εγώ αυτό το διάστημα !
Ας δούμε λοιπόν ποίες είναι αυτές ….

2/2/14

Διαγωνισμός με δώρα 4 καλλυντικά!!! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Οι νικητές είναι Maria argiri και Savvas Kontos 


Ακόμη ένας διαγωνισμός !!!Ναι ναι με αυτόν είναι στο σύνολο 3 ενεργοί  αν δεν έχετε πάρει μέρος στους άλλους 2 τρέξτε να πάρετε....  

Διαγωνισμός με κοσμήματα !! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ


H νικήτρια του διαγωνισμού είναι η  Ioanna Pipi !!!

Χθες ανέβασα ένα άρθρο το οποίο είναι συνέντευξη ! και ήταν από την κοπέλα που πρόσφερε τα κοσμήματα για αυτό τον διαγωνισμό (Αν δεν το διαβάσατε ρίξτε μια ματιά

Ο διαγωνισμός λοιπόν περιλαμβάνει 2 κοσμήματα ! Ένα μενταγιόν και ένα βραχιόλι.
Ας τα δούμε λοιπόν !

1/2/14

Συνέντευξηηηηη!!


Πριν από μερικές μέρες είδα ένα μήνυμα στο τοίχο μου στο Facebook .Και ήταν από μια σελίδα Jo bijoux .Μου ζητούσαν αν μπορώ να κάνω απλά μία κοινοποίηση της σελίδας από το προφίλ μου και εννοείτε πως δέχτηκα ! Μετά μπήκα και κοίταξα τα κοσμήματα της σελίδας αυτής και ομολογώ ότι μου άρεσαν πολύ .Είμαι λάτρης των κοσμημάτων και φοράω καθημερινά είτε ένα βραχιόλι είτε ένα κολιέ ,σκουλαρίκια !Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ένα διάστημα προσπαθούσα να φτιάξω κοσμήματα ,όχι για να πουλάω αλλά για εμένα σχέδια που μπορεί να τα έβλεπα κάπου και να ήθελα να τα φτιάξω μόνη μου .Δεν τα κατάφερνα !!!